Dataprogram renhold
Dataprogram renhold

Bli en blogger på renholdsnytt.no!

Har du meningers mot eller rett og slett lyst til å fortelle litt fra din hverdag i renholdsbransjen? Benytt anledningen og bli en blogger her på renholdsnytt.no

Publisert

Renholdsnytt.no ønsker at nettstedet skal være et levende møtested for renholdsbransjen. Og vi ønsker at taleføre representanter skal få uttrykke sine opplevelser og meninger på nettstedet gjennom sine nettdagbøker, derfor søker vi nå flere bloggere som har lyst til å bidra.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Allerede har vi flere dyktige bloggere som kommer med gode bidrag til renholdsnytt.no. Vi tror dette blir et levende og spennende innslag på nettsidene våre og vi setter pris hvis flere ønsker å bidra med sine tanker og innspill.

Du kan lese bidragene som allerede er kommet inn her.

" Innholdet er opp til deg En blogg eller weblogg er en oppdatert internettside hvor én eller flere personer skriver sine synspunkter eller forteller om det som skjer.

Noen blogger kan være rene dagbøker, andre kan være mer tematisk, profesjonelt eller kunstnerisk vinklet. Hvordan du ønsker å forme din personlige blogg er helt og holdent opp til deg, men vi ønsker at emnene du snakker om skal være rettet inn mot temaet som gjelder for nettstedet.

Du kan mene mye om det meste i din blogg, og det håper vi også at du kommer til å gjøre. Men en blogg er også et massemedium som kan få stor slagkraft og det hviler et ansvar på deg som blogger. Det er derfor viktig at du følger våre vilkår og regler, som du kan få vite mer om ved å kontakte vår redaktør Kate Langsethagen.

"
Powered by Labrador CMS