TASKI-Jontec-Prostrip
TASKI-Jontec-Prostrip

Ny oppskuring fra Lilleborg

Nyheten TASKI Jontec ProStrip er en polishfjerner som skal gi renholdere mer effektivitet, mindre ventetid og redusert behov for manuelt arbeid i oppskuringen.

Publisert

Lanseringen følger Lilleborgs tradisjon for utvikling av systemer som øker kundenes verdiskaping og sikrer effektivitet og brukervennlighet for renholdsbransjen, skriver de i en pressemelding.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Krevende oppgaver

Renholdere over hele landet opplever til tider at dagens tilbud av oppskuringsmidler ikke alltid strekker til ved krevende oppgaver; i blant får man et ujevnt resultat som i tillegg til økt muskelkraft krever flere runder med gjenarbeid for å nå et akseptabelt nivå.

Lettere jobb ?

Lilleborg mener at det nye produktet vil lette jobben til renholdere. Produktansvarlig Lars Wulff-Nilsen hos Lilleborg Profesjonell sier: "Arbeidstid utgjør den suverent største delen av kostnadene innen renhold, og renholdsbransjen har således muligheter for å øke lønnsomheten med bruk av produkter som gjør en større del av jobben for renholderen.

ProStrip er et godt eksempel på et slikt produkt, og vi er stolte over å kunne tilby muligheten for økt effektivitet, bedre ergonomi, og besparelser i tidsbruk også under oppskuring av gulv."

Mindre muskelkraft ?

Styrken til produketet er ekstra effektiv fjerning av polish, også der det ligger mange lag som kan være highspeed-behandlet for ekstra høy glans, og på gulv der man er usikker på hva og hvor mye som er lagt av polish på gulvet. I tillegg til spart tid, vil renholdere også oppleve at polishlagene "slipper" tak i gulvet lettere, noe som reduserer behovet for muskelkraft i oppskuringen.

Produktet skal gi mindre ventetid, en mer ergonomisk arbeidsprosess og ikke minst en raskere vei til et godt resultat i følge leverandøren.

Powered by Labrador CMS