svanemerke
svanemerke

Svanen og Blomsten er anderledes

Hva skiller Svanen og Blomsten fra andre merkeordninger ?Nordisk Miljømerking krever at produkter og tjenester oppfyller målbare krav for miljø- og helsefaktorer og for kvalitet og holdbarhet.

Publisert

Når bedrifter viser til miljøordninger som ISO 14001, EMAS, Miljøfyrtårn og miljødeklarasjoner, viser de til verktøy for virksomheter som ønsker å systematisere miljøarbeidet sitt og som vil sette seg egne mål og dokumentere miljøkonsekvensene av virksomhet og produkter, skriver Miljømerking på sitt nettsted.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

" De offisielle miljømerkene For å få Svanen og Blomsten, er det ikke tilstrekkelig at virksomheten holder orden og har dokumentasjon. Varene og tjenestene må i tillegg oppfylle en rekke konkrete, strenge og målbare krav. De offisielle miljømerkene Svanen og Blomsten er dermed de eneste miljøgodkjenningene som kun kan oppfylles av de beste produktene og tjenestene på markedet.

Ordninger som ISO 14001, EMAS, Miljøfyrtårn eller miljødeklarasjoner kan sørge for at virksomheten allerede har dokumentasjon som gjør det enklere å oppnå Svanen og Blomsten.

Emballasjemerking Grønt Punkt er en emballasjemerking som ikke sier noe om produktets eller produksjonens miljøegenskaper. Grønt Punkt forteller at produsenten er tilknyttet en ordning for resirkulering av emballasje.

Naturskyddsforeningens merke Det svenske merket Bra Miljöval er miljøorganisasjonen Svenska Naturskyddsföreningen sin ordning for å anbefale produkter og tjenester.

For mer informasjon om dette se www.ecolabel.no

"
Powered by Labrador CMS