hiakfasade

Møt fremtidens bransjefolk

Den andre tirsdagen i mars inviterer Høyskolen i Akershus til nettverksbygging mellom studenter og bedrifter i bransjen. 

Publisert

Tanken bak arrangementet den 13. mars er at bransjen og studentene skal få sjansen til å møte hverandre på annen arena enn i jobbsøkerprosessen.- Etter at studiene ble utvidet til bachelorgrader, kan det være nyttig for bedrifter og organisasjoner å bli litt bedre kjent med studiet inneholder, opplyser Knut Boge, førsteamanuensis ved Hiak.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

En skjønnhetskonkurranse ? Litt spøkefullt kaller han dette for en skjønnhetskonkurranse, med faglige innslag. Bransjedagen er åpen både for studentene på husøkonomi og serviceledelse og for kostøkonomene. Alle studentene på alle tre årene vil bli invitert til den store dagen.- Etter at vi utvidet et treårigløp har studentene en del nye fag, disse kan det være interessant for mange i bransjen å få vite om, forteller Boge.

Kan facilities managementBlant de nye fagene er ressursforvaltning og eiendomsservice, som på mange måter kan oversettes med det mer kjente engelske begrepet Facility Management.- Vi ser at det vokser nye stillinger innen dette område, og derfor vil bransjedagen være aktuelle for mange flere ulike typer bedrifter.Og for tradisjonelle renholdsbedrifter vil det være nyttig å se hva de som har denne kompetansen har å tilby.Studentene som tar tre år får også kurs i innovasjon og prosjektledelse som kan gjøre dem attraktive som gründere, og som forretningsutvikling internt i bedrifter.

Når programmet for dagen er ferdig, kan du lese mer om dagen her på www.renholdsnytt.no

Powered by Labrador CMS