Gruppebilde
Gruppebilde

Renholdere fikk Arbeidsmiljøpris 2007

Renholderne i Eidsberg Kommune fikk årets Arbeidsmiljøpris. Lavt sykefravær, innsats på forebygging av skader og bruk av riktig utstyr er begrunnelsen for at prisen tilfalt renholdsavdelingen.

Publisert

Det er i år den 7.gangen vi deler ut Eidsberg kommunes Arbeidsmiljøpris, og dette er en pris som henger høyt skriver Eidsberg kommune på sin hjemmeside.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Årets vinnere er renholderne

Det er veldig mye bra og positivt å si om renholderne i kommunen, skriver de.

Begrunnelsen for å motta akkurat de mottok prisen blant kandidatene er at renholdsavdelingen har et eksepsjonelt lavt sykefravær.

Ved utgangen av august i år var sykefraværet på 4,7%.

Det har i løpet av året vært jobbet med å forebygge belastningsskader og sykefravær på avdelingen.

De har satt søkelyset på bruk av ergonomisk riktig utstyr og opplæring i bruk av dette.

Stolte renholdere

Videre beskrives de som en avdeling med sterkt samhold og sosialt felleskap. De viser seg også å være meget stolte av den jobben de gjør. I en medarbeiderundersøkelse skårer de høyt på tilfredshet i forhold til jobb innholdet. Så høyt som 5,2 av 6 mulige poeng.

God renholdsledelse

Renholdsleder Marit Berendtsen får skryt for sine gode lederegenskaper. Hun bryr seg om sine ansatte og strekker seg langt for å imøtekomme deres behov og ønsker. Prisen er på kr. 15.000,- samt et diplom.

Powered by Labrador CMS