renholdcolourbox943075
renholdcolourbox943075

Mandag var renholdsholderens dag!

Den første mandagen i desember er Renholderens dag. Hvordan feiret dere dagen?

Publisert

For dere som ikke har hørt om renholderens dag, skal vi gi dere kortversjonen av bakgrunnen. Det hele begynte med at renholdsavdelingen ved på Ullevål hadde for høyt sykefravær.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Når de undersøkte hvorfor, var en grunnene at de ansatte følte at de hadde lavstatusyrke.

Hva heter din renholder?

For å vise frem renholderne og gjøre andre ansatte og renholdere bevisste på hvor viktig en renholder er, så startet de renholderens dag. Tradisjonen har etterhvert spredd spredd seg til flere steder i landet.

Blant tiltakene andre har gjort er å lage plakater som det står hva heter din renholder på. Her er det menneskene i faget som settes i sentrum.

Noen steder i landet inviteres det felles lunsj, det er kakefeiring eller at de ansatte gir sine renholdskollegaer en blomst eller en annen oppmerksomhet. Denne dagen skal de virkelige føle at de som jobber innen renhold og vedlikhold virkelig synes i landskapet.

Hva gjør du for å feire dine renholdere ?

Vi i renhold ønsker å vite hvordan våre lesere feiret renholderens dag den 3. desember i år. Send oss gjerne informasjon om hvordan dere markerer dagen for de ansatte.

Send oss bilder og informasjon til kate@vanebo.no eller post@renholdsnytt.no , eller mms bilder til 918 29 578. Så skal deres renholdere også hedres her på renholdsnytt.no og noen i bladet som kommer på nyåret.

Vi gleder oss til høre fra dere.

"
Powered by Labrador CMS