ScanStockPhoto_image_88023

Konferanse om rekruttering

Mange av de som i dag står utenfor arbeidslivet har kompetansen som arbeidsgiverne trenger. Vi vil vise arbeidsgiverne hvilke muligheter de har, sier arbeids- og velferdsdirektør Tor Saglie.

Publisert

Saglie oppfordrer arbeidsgivere til å melde seg på konferansen som NAV og Arbeids- og inkluderingsdepartementet arrangerer den 23. februar i Oslo.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Stort behov Bedriftene skriker etter arbeidskraft. Samtidig er det tusenvis av mennesker som ønsker arbeid, men som ikke får tilbud om jobb. I fjor våres meldte bedriftene at de manglet 60 000 personer. Det er grunn til å tro at behovet for arbeidskraft har økt kraftig siden da.

I 2006 ble det lyst ut 41 prosent flere stillinger enn året før. Totalt ble det registrert 332 000 ledige stillinger hos NAV i fjor, og det er bare toppen av isfjellet. En undersøkelse utført av NAV i 2005 viste at bare 40 prosent av alle ledige stillinger lyses ut.

Les mer hos NAV

"
Powered by Labrador CMS