Fra Oldfrue til Husøkonom

Leder av Norske Husøkonomers Forbund Ellen Petrine Fretheim mener at vi burde beholde husøkonom tittelen. - Den er jo tross alt ganske ny, uttaler hun til Renholdsnytt

Publisert

Hun ser absolutt problematikken ved at det er få utenfor bransjen som vet hva en husøkonom er.- Med de som jobber innenfor renholdsbransjen vet godt hva det er, sier hun.Men som en opplysning er det ikke så mange år siden Oldfrue tittelen ble byttet ut med Husøkonom. Det er snakk om en 16-20 års siden.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Facility Management er dekkende Oversetter vi Norske Husøkonomers Forbund er The Norwegian Association of Facility Management det som er mest dekkende og riktig å bruke å forhold til denne faggruppen.- Skulle vi ha brukt noe annet enn Husøkonom så er kanskje FDV-leder det som er nærmeste norske vi kommer.

Markedsføres bedre Fretheim tror derimot at Husøkonom tittelen ikke er markedsført godt nok utad, og at skal det opprettes masterstudie som følger bachelorgraden i Husøkonomi og serviceledelse ved Hiak, så må det andre begrep til.

Powered by Labrador CMS