Fagseminar til sjøs

Forum for offentlig bygg og eiendommer (Fobe) inviterer nok en gang til faglig og sosialt samvær til sjøs. Denne gangen med besøk i Københavns Nye Opera.  

Publisert

Som tidligere fagseminar i regi av Fobe er dette en felles tur for flere faggrupper i bygg og eiendom. Både renholdsledere, driftsledere, og andre med personalansvar og lederstillinger innen eiendom er målgruppen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Tidligere har relasjonsbygging på tvers av avdelinger stått sterkt sammen med det faglige innholdet. I år blir ingen unntak.

Skandinavisk krone

Temaer som motivasjon, rekrutterings- og seniorpolitikk, merkevarebygging, og utfordringer ved lederrollen står sentralt når DFDS båten Crown of Scandinavia legger fra kai den 29. oktober.

– Fellesprogrammet blir sterkt preget av dagens arbeidsmarked med lav ledighet og kamp om arbeidstakere. Hvordan kommunene skal ta vare på sine medarbeidere og hvordan skaffe nye i det stramme markedet er i søkelyset, forteller Gunnar Jødahl, rådgiver i Fobe.

Dilemma i lederollen

Den første seminardagen starter med tema morgendagens lederskap, hvordan motivere og rekruttere medarbeidere. Blant dem som står for denne bolken er selskapet Mesta.

Her får du en spennende sjanse til å få innblikk i deres merkevare- og rekrutteringskampanje.

Høyst relevant og interessant blir det også når organisasjonssjef Jan Myrvold hos Orkla Brands skal snakke om dilemmaer i lederrollen.

Balansert målstyring, nøkkeltallsarbeid, energioppfølging og brukeravtaler vil også være temaer som tas opp i løpet av seminaret.

Besøk på opera

Når båten legger til kai i den danske hovedstaden er det klart for en titt på Københavns nye opera. Et spennende og moderne bygg som mange sikkert vil sette pris på å lære litt om under omvisningen.

Seminaret starter 29. oktober, og båten legger til igjen i Oslo morgenen den 31. oktober.

Turen i fjor samlet i overkant av 120 deltakere, og tilbakemeldingene på turen tydet på at var vellykket.

Ønsker du mer informasjon om turen kan du ta kontakt med Gunnar Jødahl på 90 76 24 58 eller epost gunnar.jodahl@kommunalteknikk.no

"
Powered by Labrador CMS