NHFlogo

Er Husøkonom en utdatert tittel?

På bloggen til Husøkonomen Åshild Mjanger kan du lese om misforståelsene rundt tittelen husøkonom. En tittel som for mange er mest kjent fra tv-serien Hotel Cæsar. Er dette er tittel som bør endres?

Publisert

Her er et lite utdrag fra Åshilds blogg: Utdrag fra samtale mellom meg og en bekjent i løpet av studietiden: Bekjent: "Så hva gjør du på da?" - Jeg går på husøkonomstudiet på Høgskolen i Akershus. Bekjent: "Jusøkonom?" - Nei, HUS økonom. Bekjent: "Visste ikke at man kunne studere det, men jeg kunne trengt en hos meg. Har ikke akkurat styr på regningene mine, hahahaha" (Jeg prøver å smile, og klarer å få ut en slags latter) Bekjent: "Er det sånn som Benedicte er i Hotel Cæsar?" Flere kjenner seg igjen Og det er flere av våre lesere som kjenner seg igjen. Er dette en dekkende tittel. En av våre lesere mener at Renholdsøkonom kanskje hadde vært bedre. Har du forslag til en mer passende tittel for de med en bachelorgrad i husøkonomi og serviceledelse, så kan du bli med på diskusjonene på bloggsidene. Eller sende oss på kate@vanebo.no

"

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS