Anne-Jensen-(Kronikk)
Anne-Jensen-(Kronikk)

SBL styrker staben

Servicebedriftenes Landsforening SBL er i ferd med å øke trykket på opplæring og kompetanse. Nå er de på utkikk etter en som kan fylle rollen som Fagsjef Renhold.

Publisert

Stillingen som fagsjef vil være spesielt rettet mot kompetanse, opplæring og rådgivning til medlemmer og deres marked. Utvikling av lære og informasjonsmateriell vil stå sentralt.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Fagsjefen skal være i front for utvikling av den profesjonelle renholdsbransjen, skriver de i stillingsannonsen.

Direktør i SBL Anne Jensen sier at stillingen er et ledd i større satsning på nettopp fag og kompetanse fra organisasjonens side.

- Behovet for dette har kommet frem på grunn arbeidet med Dialog. Det har vært unisont ønske fra bedriftene som deltar at det satses mer på opplæring og kompetanseheving, sier hun.

Jensen selv startet i SBL nettopp med innen opplæring og utvikling.- Dette er en interessant og morsom stilling. Den er takknemlig, men krevende. Takknemlig fordi dette er det bransjen vil og ønsker. Det å være profesjonell krever at god opplæring, og kompetanse. Krevende fordi det er utfordringer hele tiden, uttrykker hun.

Også styre i SBL - renhold stiller seg bak satsningen på fag i SBL

- Styret i SBL renhold har virkelig bestemt seg for å satse på dette med opplæring og kompetanse og har satt av flere millioner på opplæring og utvikling de kommende årene. Dette viser en profesjonell holdning også til kompetanseheving av bedriftene som vil være i front. Dette setter også medarbeideren i fokus, forteller hun

Hva slags person er dere ute etter ? - Vi trenger noen som synes at dette med opplæring og kompetanse er viktig. En som liker renholdsfaget, liker mennesker og har tro på opplæring. En som villig til å ha kontakt med andre fagmiljøer, være i bransjen og like det fagtekniske, sier Jensen.

Hun understreker at det skjedd mye de siste årene som kanskje gjør fag og opplæring enda viktigere. Blant dagens utfordringer på opplæring er likestillingsarbeid, språkutfordringer, og tilnæringen til faget renhold er ulik.

En styrking av staben som jobber med opplæring håper Jensen vil komme hele bransjen til god. Fokus på kunnskap øker profesjonaliteten, påpeker hun.

Klikk her for stillingsannonser

"
Powered by Labrador CMS