Messe i Letohallen

Letohallen åpnet dørene

30 utstillere tok i mot besøkende i Letohallen da årets første renholdsmesse som åpnet i dag.

Publisert

Selv om medlemmene av Rele har valgt å boikotte renholdsmessa Fag- og kompetansemesse for renholdstjenester, maskin og utstyr i Letohallen ved Gardermoen, er det likevel knyttet høye forventninger til messa.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Rele har oppfordret sine medlemmer til ikke å stille fordi de anser messen som en konkurrent til deres renholdsmesse i Stavanger i november.

Messearrangør Oro-Nor med Truls Jacobsen i spissen er likevel fornøyd.

- Men det er klart at vi var ikke klar over at det å starte en ny renholdsmesse i Norge skulle skape så store bølger. Blant alle våre utstillere er ingen Rele (Renholdsprodukters leverandørforening) medlemmer, fortalte han.

Store og små navn

Med et er langt ifra bare små leverandører messa ved Gardermoen har klart å tromme sammen.

Her er det internasjonale navn. Blant annet Tana Kjemi, som er av Europas store på kjemi, og som tidligere har uttalt at de har målsetting om å ta store markedsandeler i Norge.

Dessuten vil maskinleverandør Tennant være på plass, også de er store i verdenssammenheng. Andre kjente navn er Boss Europe, Gulvmiljø As, og Ipso Norge.

- Fordi prisen er såpass lav, er messen også et sted der de mindre aktørene innen bransjen kan vise seg frem. Det er positiv om vi kan bidra til det, sa Jacobsen i forkant av messen.

Ønsker du mer informasjon om messen kan du se www.fagmessenrenhold.no.

Messe er åpen fra den 30. august til og den 1. september.

"
Powered by Labrador CMS