renholdsnytt.no i ny utgave (eksempel)!

Velkommen til nye nettsider!

I dag kan vi ønske velkommen til en helt ny utgave av renholdsnytt.no, der vi har lagt bedre til rette også for nettbrett og smarttelefon. Vi håper dere blir fornøyde!

Publisert

renholdsnytt.no er nettsidene til magasinet Renholdsnytt, som er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profesjonelle renholdsbransjen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Papirutgaven

Bladet kommer ut på papir seks ganger i året, og her går vi grundigere til verks når vi skriver om moderne renholds­metoder, utrustning, trender/utvikling, konsepter og praktisk drift. Bransjenytt og produkt­nyheter vies stor oppmerksomhet.

Renholdsnytt samarbeider med Renholds­produkters Leverandør­forening (RELE) og Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR). Våre lesere jobber både i det private næringsliv og det offentlige.

Raske nyheter på nett

Vårt redaksjonelle innhold blir i prinsippet uendret. Mens papirutgaven går mer i dybden, vil du på nettsidene fortsatt finne siste nytt innenfor de samme stoffområdene.

Under fanen NYHETER øverst på siden finner du blant annet nyheter, lederartikler, produktnyheter, lesernes meninger og blogg, mens du under fanen NYTTIG finner Renholdsmarkedet, Stillingsmarkedet, en arrangements­kalender og en omtale over kommende seminarer.

Les mer om papirutgaven

Les mer om oss

Les mer om annonsering

Les mer om vårt gratis nyhetsbrev

Renholdsnytt

 

Redaktør:
Pål Sønsteli
pal@askmedia.no
99 36 17 17

 

Journalist:
Trond Erik Hillestad
trond@askmedia.no
911 92 567

 

Annonsesjef:
Elisabeth Sjørbotten
elisabeth@askmedia.no
950 77 165

Powered by Labrador CMS