Kantine

Temadag om hygiene og renhold i matindustrien

Hygiene og renhold er bedriftens viktigste for­utsetning for å produsere mat. Det er bak­grunnen for at Tekno­logisk Matforum arrangerer TeMa-dag om sakene den 4. mars.

Publisert

Temadagen fokuserer på mat­trygghet (ill.foto fra produksjon av erter)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det å holde seg oppdatert på regel­verket og sørge for å høste erfaringer fra alle ledd er alfa og omega for en trygg nærings­middel­produksjon.

Hygiensk design, mat­trygghets­tiltak, riktige målinger og utstyr og selvsagt kunnskap om lovverket er viktig.

Mattilsynet vil fortelle om på hvilken måte de jobber for å forebygge mot antibiotika­resistente bakterier og ser nærmere på hvordan industrien selv er i gang med dette.

Listeria er et stadig tilbakevendende problem. Men forskerne jobber også med denne saken, noe vi får høre mer om.

Møtet arrangeres gang på KS Agenda Møtesenter like ved Nationalt­heateret stasjon i Oslo.Kilde: Hygiene og renhold i matindustrien

For mer informasjon og påmelding www.teknologiskmatforum.no

Powered by Labrador CMS