Forum for Sykehusrenhold logo
Forum for Sykehusrenhold logo

Seminar for sykehus­renhold 2014

Forum For Sykehus­renhold (FFS) har gleden av å kunne invitere til "Seminar for sykehus­renhold" - det 18. seminaret i rekken. Denne gangen er det Tromsø som er seminar­by 24.-26. september 2014.

Publisert

Årets seminar går av stabelen 24.-26. september i Tromsø.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

FFS ønsker tidligere og nye deltakere velkom­men til tre interes­sante dager med aktuelle temaer og leverandør­utstilling. Her vil du treffe kollegaer fra andre syke­hus og insti­tusjoner, og kan få utveksle erfaringer.

Arrangørene lover et interes­sant program med gode foredrags­holdere og temaer for enhver smak.

Program

Årets program vektlegger deg som leder og det faglige. Temaene omfatter arbeids­kultur, coaching, selv­ledelse, konflikt­håndtering, miljø­sertifisering, gulv­belegg, kvalitets­sikring av renhold, med mer.

Målgruppe

Målgruppen er ledere og mellom­ledere ved insti­tusjonenes renholds- og husøkonom­avdelinger, men alle er vel­komne.

Deltakerne får plass i den rekke­følgen påmel­dingene mottas, som er bindende etter påmeldings­fristen. En bekreftet plass kan overtas av en annen ansatt ved samme sykehus / institusjon.

Påmelding

Seminar­hotellet er Rica Ishavs­hotel i Tromsø. Påmeldingsfrist er 24. august 2014.

Mer informasjon og påmeldings­skjema får du på sykehusrenhold.no

2015

For deg som ønsker å tenke langt fram i tid, er det neste seminaret planlagt til Trondheim 23.-25. september 2015, der St. Olavs Hospital er vertskap (med forbehold om endringer).

Powered by Labrador CMS