Ledere-på-kurs.jpg

Nordisk kurs for tillitsvalgte

Høsten 2014 arrangeres bransje­kurs for tillits­valgte innenfor renholds­bransjen og vakt­mester­bransjen. Du må være medlem i Norsk Tjeneste­mannslag.

Publisert

Ill.foto: Colourbox.com

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

NTL er tilknyttet SUN (Servicebransjenes Union i Norden), den nordiske LO-sammen­slutningen av forbund som organiserer ansatte i serviceyrkene. NTL har medlemmer i renholds­bransjen og vaktmester­bransjen. Høsten 2014 arrangeres bransjekurs innenfor begge bransjer for tillitsvalgte fra de nordiske deltaker­landene.

NTL har mulighet til å sende 4-5 deltakere til hvert av kursene, og oppfordrer sine organisasjonsledd til å foreslå tillitsvalgte renholdere og vaktmestere som deltakere til konferansene.

Organisasjonsleddene bes melde inn søkere innen 10. juni til post@ntl.no merket SUN, med opplysninger om tillitsverv (tillitsvalgt eller verneombud).

RenholdsbransjenKurset avholdes i Sverige, ikke langt fra Stockholm, 31.08-03.09. Tema for kurset er «arbeidsytelse/arbeidspress og rekruttering av tillitsvalgte».

VaktmesterbransjenKurset avholdes i Finland (Tavastehus), 15.09-18.09. Tema for kurset er «arbeidsmiljø, herunder verneorganisasjonen, verneombudets rolle og utfordringer/utvikling innen arbeidsmiljøfeltet».

For påmelding, gå til: Nordisk kurs for renholdere og vaktmestere

Powered by Labrador CMS