Skrivebord pult klasserom trondeh
Skrivebord pult klasserom trondeh

Kurs i renhold

Er du ny som leder i renhold? Teknologisk institutt holder kurs i arbeids­ledelse og i rengjørings­kvalitet etter INSTA 800 over sommeren, samt teorikurs for fagbrev.

Publisert

Tilbake til skolebenken til høsten?

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Teknologisk Institutt har datofestet følgende renholdskurs høsten 2014:

  • «Arbeidsledelse I» holdes 18.-19. august og 1.-2. september og belyser hva det vil si å lede mennesker i praktisk arbeid.
  • «Arbeidsledelse II» er for deg som vil bli tryggere i lederrollen, beherske ulike samtaletyper bedre, kjenne til god kommunikasjon og kunne håndtere konlikter. Det holdes 6.-8. oktober og 20.-21. november.
  • «Rengjøringskvalitet – måling iht NS-INSTA 800:2010». Her holdes det kurs på kunnskapsnivå 3 (17.-19. september) og kunnskapsnivå 4 (1.-3. oktober). Dette er kurs med eksamen som kan brukes som en del av dokumentasjonen for personsertifisering.
  • «Smitterenhold» holdes 3.-4. september og omhandler blant annet hygiene, god kommunikasjon, mikrobiologi, renholdskjemi og avfallshåndtering.
  • Teorikurs for fagbrev går av stabelen i perioden 20. oktober – 30. november.

Les mer om kursene hos Teknologisk institutt

Powered by Labrador CMS