Legionella Colourbox
Legionella Colourbox

Seminar: Bekjempelse av legionella komplekse installasjoner

NorKjemi AS inviterer til seminar 6. september på Soria Moria hotell om bekjempelse av Legionella i komplekse vannfordelingsnett ved hjelp av klordioksid. Påmeldingsfrist fredag 31. august.

Publisert

Kurs i bekjempelse av legionella 6. september. (Ill.foto: Colourbox.com).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Sykehus, sykehjem, aldershjem, hoteller og lignende har mange dusjrom, soner med for lave temperaturer, samt utsatte brukergrupper som gjør klordioksidbehandling til en velegnet desinfeksjonsmetode.Behandlingsmetoden er godkjent for bruk i drikkevann av Mattilsynet og er en godt dokumentert og effektiv rengjørings- og desinfiseringsmetode. Metoden er utbredt i Europa, og sikrer kontroll på både Legionella, E. coli, Listeria og Salmonella.

Det blir i tillegg gitt en innføring i relevante områder som myndighetskrav, veilederen fra Folkehelseinstituttet, risikovurdering, rutiner for drift og vedlikehold og drikkevannsforskriften . Avslutningsvis blir det omvisning i teknisk rom ved hotellet hvor det er installert klordioksidanlegg.

For mer informasjon besøk forsiden på www.norkjemi.no

NB! Påmeldingsfrist førstkommende fredag 31.8.12.

"
Powered by Labrador CMS