workinnorway
workinnorway

Lanserer workinnorway.no

Nå lanseres fullversjonen av workinnorway.no. Dermed kan både utenlandske virksomheter som ønsker å yte tjenester i Norge, og utenlandske arbeidstakere finne alt de trenger å vite på ett sted.

Publisert

Skjermbilde: www.workinnorway.no

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Hele poenget med workinnorway.no er å gjøre det enkelt for utenlandske virksomheter og arbeidstakere å skaffe seg all den informasjonen de trenger for å jobbe og drive lovlig og forsvarlig, sier direktør Ingrid Finboe Svendsen i Arbeidstilsynet på deres nettsider.

Kjenner ikke til regelverket

Workinnorway.no er et samarbeid mellom Skatteetaten, UDI, Arbeidstilsynet, Politiet og NAV. Brønnøysundregisterne har også deltatt i den delen som retter seg mot utenlandske virksomheter.

- Mange arbeidsinnvandrere kjenner ikke til regelverket i Norge, og kan derfor bli et lett bytte for useriøse virksomheter. Arbeidstilsynet skal være en forebyggende etat, og i denne sammenhengen handler det i stor grad om å være «føre var» med veiledning og informasjon, slik at både arbeidsgiverne og arbeidstakerne blir kjent med spillereglene for norsk arbeidsliv, helst før de kommer til landet. Workinnorway er det gode svaret, sier Finboe Svendsen.

Over 90.000 besøk hittil

Etter lanseringen i juni av den delen av nettsiden som retter seg mot utenlandske arbeidstakere, har over 90.000 vært innom workinnorway.no

Nettsiden er allerede lenket til fra de fleste norske ambassader og utenrksstasjoner rundt om i verden. Flere utenlandske nettaviser har også nevnt nettstedet, noe som periodevis har generert mye besøk, skriver Arbeidstilsynet.

(arbeidstilsynet.no)

Powered by Labrador CMS