lovverknett.jpg

Hvor finner du regelverket?

Er du leder, er det ditt ansvar å sørge for at du er kjent med alt regelverk som er aktuelt for deg. Her er en liten guide til hvor du finner hva på internett.

Publisert

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

www.regelhjelp.noPå Regelhjelp.no er kravene sortert etter bransjer. Her kan du klikke deg inn på bransjen din, og få en skreddersydd oversikt over hvilke krav som gjelder din bedrift. Bak nettsida står blant annet Arbeidstilsynet og Helsedirektoratet

"

www.lovdata.no

Lovdata er en privat stiftelse opprettet av Justisdepartementet og Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo. Lovdata.no inneholder de primære rettskildene som regulerer borgernes rettigheter og plikter. Denne informasjonen er gratis og omfatter lover, sentrale og lokale forskrifter, nye høyesteretts- og lagmannsrettsavgjørelser.

"

www.arbeidstilsynet.no

På Arbeidstilsynets nettsider fififinner du blant annet regelverk, nyheter, statistikk og maler til skjemaer.

"

www.bedin.no

Bedin.no retter seg mot etablerere og bedrifter. Her presenteres informasjonen i kortform, med lenker til kildene. Bedin.no inneholder også guider om ulike temaer, samt mange eksempler på forretningsdokumenter og -maler.

Powered by Labrador CMS