Karcher redskap MIC 50
Karcher redskap MIC 50

Ny redskapsbærer fra Kärcher

Kärcher lanserer sin nye redskaps­bærer MIC 50 i Norge. Dette er en multi­maskin for hage og park. Den kan til­koples utstyr for gress­klipp, snø­fresing, sand­strøing osv.

Publisert

Kärchers nye redskaps­bærer MIC 50. Foto: Produsenten

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Tillatt totalvekt er opptil 3,2 tonn, noe som gir mulighet for å jobbe med større og kraftigere redskap, som for eksempel 3 meter klippe­panne eller en kraftig snø­freser i kombinasjon med f.eks. sandstrøer.

– Vi er meget fornøyd med å kunne presentere en redskaps­bærer der brukeren er i sentrum, sier kategorisjef Alexander Mikalsen.

Han opplyser at brukerens behov har vært utgangs­punktet for utviklingen av MIC 50. Kunden har aldri hatt så mye frihet til å konfigurere en redskaps­bærer som med denne maskinen, mener han.

Maskinen har kompakt design, store panorama­vinduer, bakhjul som følger fram­hjulene 100 %, og en redskaps­tilkobling nær fører­huset, noe som mulig­gjør rask utførelse av arbeidet, samtidig som fører har god kontroll på omgivelsene.

MIC 50 er utstyrt med kraftig Kubota 50 HK dieselmotor. Fire individuelle tostegs­motorer og en patentert fire­hjuls­drift sikrer godt grep på alle underlag. Diesel­motoren bidrar til lave utslipp og oppfyller miljø­kravene til Euro Stage IIIA. MIC 50 har hydraulisk PTO (Power Take Off) for redusert lyd og vibrasjons­nivå.

Les mer om produktet hos Kärcher

Powered by Labrador CMS