Ros-bok

Ny bok om ros

Ros er en ny bok om anerkjennende ledelse og om hvordan vi kan skape verdsettende arbeidsmiljø.

Publisert

Omslag: Gyldendal)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Å være anerkjennende leder eller coach handler om en holdning, et tenkesett og en tilnærming som bringer det beste fram i andre, enten det er medarbeidere, kolleger eller ledere. Det handler om å gi tilbakemeldinger som skaper engasjement og lyst, og om å jobbe med arbeidsmiljøet slik at det kjennes verdsettende.

Dette kan vi lese på vaskeseddelen til en ny bok med tittelen Ros, skrevet av Gry Espedal. Hun er forfatter, høgskolelektor og prest. Espedal har ti års erfaring som lederutvikler og coach. Hun har tidligere jobbet som journalist i TV 2, NRK og TV Vest. I dag jobber hun som studentprest på Lovisenberg Diakonale Høgskole og underviser i ledelse og coaching på BI.

Forfatteren viser deg hvordan du kan bli bevisst på det du allerede gjør som er av anerkjennende art, og hvordan du kan handle og tenke annerledes for å fokusere på anerkjennelse, både som leder og coach.

Ikke flinke til å rose andre

Vi er ofte ikke gode nok til å rose andre, og gode medarbeidere kan slutte i jobben sin fordi de ikke opplever å bli satt pris på. Mange ledere roser medarbeidere med korte kommentarer som: Det var bra! eller: Så flink du er! Men å være en anerkjennende leder eller coach handler om så mye mer.

Hvis du som leder blir god til å rose og anerkjenne andre, får du medarbeidere med økt produktivitet, interesse for sine kolleger, lojalitet, gode tilbakemeldinger og tilfredse kunder.

Ros er på 200 sider. Den er utgitt på Gyldendal Akademisk Forlag, og koster kr. 345,-

Powered by Labrador CMS