Nilfisk SC6500 frilagt

Nilfisk for store gulv

Nilfisk lanserer gulvvaske­maskinen SC6500. Vaskebredde på opptil 130 cm og vann­kapasitet på 265 liter gir mulighet for 1,5 timers arbeid før påfylling.

Publisert

SC6500 er utstyrt med veksel­strøm kjøre­motor med høy arbeids­hastighet. Leverandøren oppgir produktiviteten (målt i kvadrat­meter pr. time) til opptil 11700 teoretisk og 8190 praktisk. Maskinens vekt ved bruk er 1460-1547 kg avhengig av modell.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Støynivået skal være meget lavt, noe som gjør det mulig å rengjøre i lyd­følsomme områder. Dessuten reduseres de samlede eier­kostnadene da motoren stort sett er vedlike­holdsfri og gearkassen er av høy kvalitet.

Maskinen skal videre være bruker­vennlig og ha Ecoflex-systemet for vann- og kjemikalie­besparelse. Operatøren har full kontrol over vann- og kjemi­dosering bare ved å trykke på én knapp på instrument­panelet. Dette gir et raskt skifte mellom vann alene, svært lav kjemi­dosering eller full styrke, avhengig av rengjørings­oppgaven.

Gulvvaske­maskinen Nilfisk SC6500. Foto: Produsenten

Nilfisk lister opp fordelene slik:

  • Effektiv: Sterk og lydsvak 70 dB(A) vekselstrøm­motor, med bedre trekkraft og en arbeidshastighet på 9 km/t.
  • Brukervennlig: Alt startes med én tast, fargekodede nøkler og fargede betjenings­punkter
  • Miljøvennlig rengjøring med Ecoflex-doserings­system: Full kontroll med forbruk av vann og rengjørings­middel ved bare å trykke på én tast - uten å gå på kompromiss med rengjørings­effekten.
  • Bygget til krevende oppgaver: 265-liters tanker. Arbeider opp til 5 timer på fullt oppladet batteri.
  • Oppfyller ethvert behov: 4 varianter, 2 vaskebredder - 1,0 og 1,3 meter - med enten sylinder eller disk­børste­dekk.
  • God ergonomi: Lett å svinge på rattet og forbedring av rattets vippe­funksjon.

SC6500 skal egne seg spesielt godt til rengjøring av kjøpe­senter, lager­haller, flyplasser, parkerings­anlegg, matindustrien og jern- og metall­industrien.

Kilde: SC6500 - det pålitelige valg til rengjøring av store arealer

Powered by Labrador CMS