Woma høytrykk Karcher
Woma høytrykk Karcher

Kärcher satser offshore

Kärcher, produsent av rengjørings­maskiner og -utstyr, har inngått et sam­arbeid med selskapet IKM Elektro for å satse sterkere på olje- og offshore­markedet.

Publisert

Høytrykksrengjøring fra Woma/Kärcher. Foto: Woma

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Etter oppkjøpet av pumpe­produsenten Woma i 2011 har Kärcher satset mot olje- og offshore­markedet. Nå har Kärcher inngått en samarbeids­avtale med IKM Elektro, som er en erfaren leverandør av høytrykks­enheter.

Målet med dette samarbeidet er å levere høytrykks­enheter til offshore­industrien. IKM Elektro har lang erfaring med å produsere høykvalitets­utstyr og maskiner for offshore­bransjen, mens Kärcher/Woma er erfarne produsenter av høykvalitets­pumper for industrielt bruk. IKM skal stå for sammen­stilling av utstyr som Kärcher/ Woma leverer til offshore­bransjen.

Det første produktet som lanseres etter samarbeids­inngåelsen er ultra­høytrykks­enheten Woma® Ecomaster EG 70M med rustfri ramme iht. DNV 2.7.1 og NORSOK Z015. Dette er en enhet på 2500 bar i sertifiserings­klasse ATEX Zone1.

I tillegg lanseres Woma® TopLine E70,en maskin som gir høy rengjørings­effekt samtidig som den er skånsom mot underlaget. Den har justerbart trykk opp til 1000 bar og leveres i kompakt og robust stålramme som sørger for at maskinen tåler tøffe daglige driftsforhold på byggeplasser og industrielle miljøer. Denne leveres også for Offshore Zone 1.

Kilde: Kärcher satser mot olje- og offshoremarkedet sammen med IKM Elektro

Powered by Labrador CMS