Karcher dampvask SGV 85

Kärcher lanserer ny dampvasker

Den nye damp­vaskeren SGV 8/5 fra Kärcher er designet for å tilfreds­stille strenge hygiene­krav og godt tilpasset for bruk i nærings­middel­industrien, ifølge produsenten.

Publisert

Foto av dampvaskeren SGV 8/5: Kärcher.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Den har bl.a. oppsugings­funksjon og automatisk selv­rensing. Sist­nevnte hindrer dannelse av bakterier i maskinen etter bruk.

Med varm damp kan du fjerne gjen­stridige avleiringer av fett og oljer, kalk- og såperester. Bakteriene får ikke grobunn fordi de fjernes umiddel­bart sammen med det kondenserte vannet. Dampen slippes ut fra gulv­munn­stykket med et kontinuerlig trykk på 8 bar.

For spesielt vanskelig smuss kan du tilsette mellom 0,5 og 3 % rengjørings­middel i kaldt vann. Da bør du umiddelbart etterpå starte den automatiske spylingen av slanger, pumper og rør for å fjerne avleiringer og forhindre bakterie­dannelse.

Ifølge presse­meldingen har damp­vaskeren et ergonomisk og meget smalt håndtak som er ideelt for brukere med små hender.

Den har ulike rengjørings­programmer, en oppsugings­funksjon som kan slås av og på etter behov, mens damp­volumet reguleres med en kontroll på håndtaket.

Les mer + tekniske detaljer i produsentens presse­melding

"
Powered by Labrador CMS