Karcher støvsuger DS 5.800

Kärcher lanserer allergivennlig støvsuger

Støvsugeren DS 5.800 er utstyrt med vann­filter som binder støv­midd, sopp­sporer og lignende til vannet. Det skal ifølge produsenten rense 99,9 % av inntrekks­luften.

Publisert

Foto av støv­sugeren DS 5.800: Kärcher.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Resultatet, sier Kärcher i en presse­melding, er frisk avtrekks­luft, behagelig inne­klima og grundig rengjørings­resultat.

Støvsugeren skal være velegnet i hjem med rengjørings­utfordringer på grunn av astma og/eller allergi.

Det aller meste av støvet blir fanget opp av vann­filteret. Små partikler som eventuelt unnslipper vannet, føres videre til et vaskbart mellomlags­filter, og deretter over i et HEPA 12 filter.

Dette er siste stopp selv for partikler så små som 0,3 tusendels millimeter, slik som sporer, bakterier og pollen. 99,99 % av alt støv og skitt som går inn maskinen blir renset.

Støvet blir borte når vannet tømmes ut, slik at allergener og bakterier ikke får mulighet til å formere seg inne i suge­enheten over lengre tid. Dette er mer hygienisk enn ved bruk av filter­pose som tømmes uregel­messig etter uker eller måneder, skriver Kärcher.

Les mer + tekniske detaljer i produsentens presse­melding

"
Powered by Labrador CMS