Karcher B_80_W_.jpg

Innovasjonspris tildelt for Kärchers nye gulvvaskemaskin

Kärcher mottok nylig «ISSA/Interclean Innovation Award 2012» for den nye gulvvaskemaskinen B 80 W på verdens største rengjøringsmesse, Issa/Interclean, i Amsterdam.

Publisert

Gulvvaskemaskinen B 80 W fra Kärcher. (Foto: Kärcher).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Gulvvaskemaskinen vant prisen i kategorien «Maskiner, Tilbehør, og Komponenter», hvor tilsammen mer enn 70 produkter var nominert. Dommerne begrunnet avgjørelsen med at Kärcher blant annet har "innført tilsynelatende enkle, men nøye gjennomtenkte funksjoner som viser en reell forståelse for brukernes daglige arbeidsrutiner", forteller de i en pressemelding.

Tre priser

Kärcher har i løpet av kort tid mottatt totalt tre internasjonale priser for produkter innen renhold, henholdsvis for BD 50/40 RS, B 40 C-W, og nå også B 80 W.

I 2010 ble innovasjonsprisen fra ISSA/Interclean tildelt for «stå-på»-gulvvaskemaskinen BD 50/40 RS i samme kategori. Kärcher mottok designprisen «CMS Purus Award 2011» i kategorien «Maskiner» for den kompakte «gå-bak-gulvvaskemaskinen» B 40 C-W i forbindelse med renholdsmessen «Messe Berlin». Juryen vektlegger maskinenes brukervennlighet, og det er spesielt «Intelligent Key- systemet», som gjør at hver enkelt bruker kan sette opp sin egen profil, som får oppmerksomhet.

Les pressemeldingen her.

"
Powered by Labrador CMS