i-mop kvad 2

i-mop er klar for salg i Norge

I-mop er en rengjørings­maskin litt utenom det vanlige og ble kåret til vinner under Cleaning Show i London tidligere i år. Nå har Boss Europe AS har sikret seg agenturet for det norske markedet.

Publisert

Foto av i-mop: Produsenten

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Boss Europe skriver at i sin omtale av i-mop at cirka 70 prosent av alle gulv­over­flater i dag blir rengjort manuelt med bøtte og mopp.

Dette er både tungt og tid­krevende, samt at det ikke blir så rent som det er ønskelig.

Årsaken er at gulv­vaske­maskiner kun fungerer i store åpne arealer.

Med i-mop er alle aspekter av en ordinær gulv­vaske­maskin blitt slanket ned, samtidig som den operative rengjørings­bredden til en gulv­vaske­maskin er beholdt, melder Boss Europe.

Foto av i-mop: Produsenten

Kan du forestille deg en gulvvaske­maskin som kan rengjøre under inventar samtidig som du kan snu 180 grader på stedet? En gulvvaske­maskin som du kan bringe med deg opp og ned trapper? En gulvvaske­maskin som du kan enkelt kan lagre i et lite bøttekott? En gulvvaske­maskin du ikke behøver å sette til side for å lade? Vel, nå kan du, skriver leverandøren, som videre fremhever fordelene på denne måten:

  • En kombinasjon av tradisjonell mopp og gulvvaske­maskin
  • Maskinrengjøring uten begrensninger: Rengjør under objekter og 360 graders fleksibilitet
  • Skrubb og tørk: Børstetrykk på over 20 kg, 46 cm rengjørings­bane og to kontra­roterende børster som kjører på ca 350 rpm
  • Teoretisk kapasitet: 1200m² pr. time
  • Batteri: 1 time lading pr. batterisett. Det følger med to sett batterier i pakken, som betyr at maskinen kan brukes uavbrutt
  • Enkel å fylle, rengjøre og tømme over en vask. Tankene kan leveres med kork i for­skjel­lige farger sånn at hver tank inneholder ulik kjemi til ulik bruk. Sparer bruk av vann og kjemi, som igjen sparer miljøet
  • Med vann og batterier veier i-mop under 25 kg

Kilde: Endelig er i-mop klar for salg

I-mops nettside

i-mop ble «overall winner» under messen The Cleaning Show i London i mars 2015

"

Foto av i-mop: Produsenten

Powered by Labrador CMS