Nilfisk SC500
Nilfisk SC500

Gulvvasker med høy kapasitet

Nilfisk lanserer gulv­vaske­maskinen SC500. Den har vaske­bredde 53 cm, vann­tanker på 45 liter hver og en driftstid på opptil 5 timer.

Publisert

SC 500 er dermed, ifølge en pressemelding fra Nilfisk, et sikkert valg i rengjørings­byråer, på sykehus, skoler, kontorer, kjøpesenter, idretts­haller, restauranter, hoteller, produksjons­haller osv.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Gulv­vaske­maskinen Nilfisk SC500. Foto: Produsenten

Maskinen har et fotbetjent system til løft av sugenal, et ergonomisk kjøre­håndtak og display med en-knappsbetjening. Jevn rengjøring sikres ved at vann/kjemi­dosering automatisk reguleres i forhold til maskinens hastighet.

Driftstiden er på opptil 5 timer ved lettere rengjørings­oppgaver på fullt ladet batteri. Maskinen skal egne seg godt til rengjøring på dagtid pga. lavt lydnivå.

Maskinen har også det såkalte Nilfisk Ecoflex system, som sparer vann og rengjørings­middel uten å gå på kompromiss med kvaliteten av rengjøringen og gjør det mulig å rengjøre helt uten bruk av rengjørings­midler.

Med SC500 introduseres også et 2-nøkkelsystem: Gul nøkkel til superbruker som kan endre alle viktige innstillinger og styrer alle de vesentlige funksjoner, og grå nøkkel til bruker, for å unngå mislighold av følsomme gulv.

Pressemeldingen fra Nilfisk oppsummerer fordelene slik:

  • Ideell til rengjøring på dagtid: Ultra-lavt støynivå på kun 60 dB(A) i lydsvak-innstillingen
  • Jevn rengjøring: Automatisk regulering av rengjørings­middel/vann tilpasses gulv­vaskerens hastighet
  • Lett å bruke: Ergonomisk kjøre­håndtak, informativt display med én-knapps­betjening og enkelt av/på-klikksystem til børste/pad
  • Effektiv styring av innstillinger: Separate nøkler til superbruker og bruker
  • Enkel håndtering: Lettvekts sugenal med patentert elastisk stropp til nalgummi
  • Bærekraftig: Ecoflex-dosering med fleksibel bruk av rengjørings­midler, herunder gulvvask med vann alene
  • Effektiv: 53 cm børstedekk med hastighets­regulering, som tilpasses underlaget
  • Brukervennlig: Børste­dekket heves/senkes elektronisk, kun ved trykk på en knappProduktiv: 45-liters tanker til rent og skittent vann og opp til fem timers driftstid ved lett rengjøring

Kilde: SC500 - Nøyaktig kontruert til å forbedre produktiviteten og redusere de samlede rengjøringsutgiftene

Powered by Labrador CMS