0311_renholdsnytt

Mens passasjerene sover

I Renholdsnytt 3/2011 kan du bli med på renhold og instakontroll under bakken; på T-banestasjonene i Oslo sentrum.

Publisert

Her er noe av det du kan lese om i Renholdsnytt 3/2011:

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

På T-banestasjonene i Oslo Sentrum er tiden før og etter Insta 800 to forskjellige epoker. Renholdsnytt ble med Sukhdev Sharma – en av heltene – ned i natta.

Inger-Lise Johansen og Solfrid Sand var lystne på å prøve noe annet i yrkeslivet. Da etablerte de like godt egen renholdsvirksomhet.

Noen av verdens beste fotballspillere er blitt hjulpet av professor Jan Hoff ved NTNU. Nå får hundre renholdere samme personlige veiledning i Trondheim.

Egenutviklet kontrollsystem har gitt bedre kvalitet og lavere sykefravær på St. Görans Sjukhus i Stockholm. I dag er det heller ingen tvil om hvor grensa går, mellom pleiernes og renholdernes oppgaver.

Å holde tritt med smuss og smittespredning i barnehager er ingen lek. Hos Espira Vannverksdammen har nyvinningen Ionator gjort det hakket enklere.Tommy Harsvik i Skovly- Gruppen fryktet ikke at de ville skyte seg selv i foten da de lanserte den kjemikaliefrie løsningen.

Portrettet: Hanne Rud har nærmest fått renhold inn med morsmelka. Hun trives med å få ansvar, og er ikke redd for å kaste seg ut i nye utfordringer.

Forskningsstiftelsen Fafo har kartlagt konsekvenser av at renholdstjenester settes ut på anbud. Her kommer det frem at kun pris er avgjørende for hvem som vinner anbudskampen. Renholdsnytt peker på funn i rapporten

Andre reportasjer:

– Renhold går aldri av moten – Voks er gulvets håndkrem – Skal få nordmenn til å snakke om hygiene – Renholdsmessa Clean Service & Supply i Gøteborg samlet i underkant av 1500 besøkende. Renholdsnytt var der. – Kronikk: Stress i renholdsbransjen – Kommunevalgspalten: KrF vil åpne for konkurranseutsetting – Kommentar: Kulturelle utfordringer i arbeidslivet– Leder: Uvitende innkjøpere i offentlig sektor

Også finner du som vanlig bransjenytt, nyheter fra nett og produktnytt.

Ikke abonnent? - Bestill i dag

Du kan også laste ned enkeltsider eller -utgaver elektronisk her.

"
Powered by Labrador CMS