Kommune mopp Tromsø

Tromsø enig med ISS om å kansellere renholds­avtale

Tromsø kommune og ISS Facility Services AS ble på fredag enige om å kansellere avtalen som 13. oktober ble inngått om 25 prosent av renholdet i kommunen.

Publisert

Illustrasjon med Tromsøs kommune­våpen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– For byrådet har det vært viktig å finne en rask løsning i denne saken. Løsningen som vi sammen med ISS har funnet er bra for de som har sine jobber i Tromsø kommune. Jeg er glad for at ISS har vært løsnings­orientert og strukket seg langt for å finne en god løsning for alle parter, sier byråds­leder Kristin Røymo.

Tromsø kommune betaler en engangs­kompensasjon på 1 450 000 kroner. Kompen­sasjonen dekker bort­fall av inn­tekter, samt utgifter som ISS Facility Services AS har hatt i for­bindelse med kontrakts­inngåelsen. Kontrakten avvikles med umiddel­bar virkning.

– Vi forstår at dette har vært en krevende sak for Tromsø kommune. ISS har et godt forhold til kommunen, noe som har bidratt positivt til å finne en god og rask løsning, sier konsern­direktør for Renhold Norge i ISS Facility Services AS, Hans Georg Høgevoll-Garstad.

Den aktuelle avtalen mellom ISS Facility Services AS og Tromsø kommune ble inngått av det forrige byrådet etter en åpen konkurranse.

Kontrakten ble tildelt ISS 30. september i år, og ble signert av begge parter 13. oktober. Avtalen inneholdt renholds­tjeneste for rundt 25 prosent av renholds­arealet i Tromsø kommune.

Kanselleringen av avtalen betyr at disse renholds­tjenestene fort­satt skal utføres av kommunens egne ansatte.

Kilde: Enig med ISS om å kansellere avtale om renhold

Powered by Labrador CMS