Takk for Bransjeprisen!

LEDER: «Bransjeprisen ønsker vi nemlig å dele med alle våre abonnenter og annonsører, som gjør det mulig for oss å reise Norge rundt for å formidle gode historier, reportasjer og fagstoff om renholdsbransjen.»

Publisert

Denne lederartikkelen er hentet fra Renholdsnytt 3/2018

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det var en gedigen overraskelse og ikke minst like gledelig at Renholdsnytt ble tildelt Bransjeprisen 2018 av Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR) under festmiddagen på årskonferansen i Lillehammer. Vi er svært stolte over at NFSR setter så stor pris på bransjens eneste fagblad, og vi er ydmyke for alle kommentarene vi fikk utover kvelden om hvor fortjent denne prisen er.

Men dette er ikke en pris som bare går til oss som produserer Renholdsnytt. Bransjeprisen ønsker vi nemlig å dele med alle våre abonnenter og annonsører, som gjør det mulig for oss å reise Norge rundt for å formidle gode historier, reportasjer og fagstoff om renholdsbransjen. Takk skal dere ha!

Hvis vi også skal driste oss til å være litt ubeskjedne i en slik stund, så vil vi si at bransjen trenger et engasjert fagblad som Renholdsnytt. Og vi håper at våre annonsører og abonnenter fortsatt vil støtte opp om oss, og at våre trofaste lesere fortsetter å tipse oss om aktuelt stoff. Uten dere ville vi ikke vært i stand til å gi ut et interessant fagblad.

Det er selvsagt utrolig hyggelig å bli satt pris på. Men vi forsikrer dere om at vi ikke kommer til å hvile på lauvbærene. Tvert i mot. En slik hederspris gir oss ekstra motivasjon til å produsere et enda bedre fagblad i tiden fremover. Og med dere på laget, er vi ikke i tvil om at vi vil lykkes med det.

Derfor oppfordrer vi dere til å ta kontakt med oss om dere har innspill til noe vi bør skrive om. Vi kan ikke love at alle får «viljen» sin, og det vil helt sikkert også være noen som er uenige i våre prioriteringer. Men vi skal i hvert fått gjøre vårt beste, slik vi har gjort det i flere tiår. Og nok en gang: Tusen takk, til dere alle!

Powered by Labrador CMS