Illustrasjonsfoto: yayimages.com

Suksessjubileum

LEDER: Forum for sykehusrenhold (FFS) ble arrangert for 20. gang i høst. La oss slå fast med en gang: Forumet er for lengst kommet for å bli, og fremstår i sin 20. utgave som bedre enn noen gang!

Publisert

Lederartikkelen er hentet fra Renholdsnytt 5/2016.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Mr. FFS him self, Trond Holm Johansen, har sammen med sine støtte spillere gjort en fantastisk innsats siden den spede start i 1997. Den gangen var det rundt 20 deltakere – noe som står i sterk kontrast til årets 238 deltakere, inkludert 19 leverandører.

I juni neste år arrangeres FDVkonferansen for andre gang. Dette ble en gedigen suksess da en samlet bransje gikk sammen om det første arrangementet i 2015. FFS ble også invitert til å inkludere sitt arrangement i FDV-konferansen, men valgte å takke nei til det. Når vi ser hvilken suksess både FDV-konferansen og FFS er, så mener vi sykehusfolket tok et riktig valg da de bestemte seg for og fortsatt stå på egne bein. Vi har heller ikke hørt noen sure miner fra den øvrige bransjen på akkurat den beslutningen. Det er nemlig plass til begge arrangementene.

For det er ingen tvil om at det er et behov for ledere innen sykehusrenhold å samles til seminar én gang i året. Det underbygges av deltakerantallet. I en travel hverdag er det nemlig ikke alltid like lett å holde kontakten og utveksle erfaringer med kollegaer fra andre sykehus eller helseinstitusjoner. Men dette får de rikelig med mulighet til under seminardagene, samtidig som de også får faglig påfyll gjennom dyktige foredragsholdere.

Renholdsnytt ønsker å gratulere Trond Holm Johansen med et strålende arrangement – og vi ønsker FFS lykke til med fremtidige seminarer!

Lederartikkelen er hentet fra Renholdsnytt 5/2016

Les mer om bladet her

Powered by Labrador CMS