Illustrasjonsfoto: yayimages.com

Messen ikke det viktigste

LEDER: «Selv om de storev nyhetene er fraværende, så er absolutt gode kollegaer og andre bransjefolk tilstedeværende.»

Publisert

Lederartikkelen er hentet fra Renholdsnytt 3/2016.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

ISSA Interclean Amsterdam 2016 er akkurat et tilbakelagt kapittel. Utstillingen er utvilsomt den største og viktigste messen i Europa – ja, kanskje også på verdensbasis. I år hadde over 30 000 besøkende fra nær sagt hele verden tatt turen til messe- og konferansesenteret Rai, like utenfor sentrum av hovedstaden i Nederland.

Messen arrangeres annet hvert år, og vokser både i omfang og antall besøkende for hver gang. Men er egentlig messen så viktig? I år som tidligere år, var det langt mellom de virkelig store nyhetene – hvis de i det hele tatt var der. Kort oppsummert var årets messe akkurat like kjedelig som de senere års messe. Det meste handlet om andre farger og litt facelift på maskiner, og en rekke mer eller mindre ubrukelige produkter.

Selvsagt er dette spissformulert, men samtidig ikke langt fra sannheten. Noen få nyvinninger som fanget vår oppmerksomhet var det riktignok, men de alene forsvarte ikke turen.

Likevel er vi blitt svært glad i utstillingen, og ser allerede frem til å besøke ISSA Interclean Amsterdam 2018. Det er noe med hele atmosfæren og tradisjonen ved messen. Selv om de store nyhetene er fraværende, så er absolutt gode kollegaer og andre bransjefolk tilstedeværende.

Det er sagt at rundt 1000 nordmenn besøker messen, og akkurat betydningen av å treffe kollegaer i en annen sammenheng enn hva man ellers gjør, skal ikke undervurderes. De uformelle samtalene, den kollegiale praten, kombinert med en oppdatering av hvilke produkter som finnes, langt overgår selve utstillingen. Nettopp det at messen er blitt et gedigent samlingspunkt, har for oss blitt den største verdien. Og som nevnt, vi ser frem til å besøke utstillingen igjen om to år.

Lederartikkelen er hentet fra Renholdsnytt 3/2016

Les mer om bladet her

Powered by Labrador CMS