Kate Langsethagen

Stå på!

Selv om noen skulle mene at jo flere kokker, jo mer søl, så mener vi at flere grupper i renholdsbransjen bør få ta del i fagrådet.

Publisert

I år fyller Norsk Renholdsteknisk Forening 25 år. NRTF har i stor grad vært med på å prege utviklingen i bransjen siden stiftelsen. Målet med foreningen har hele tiden vært å medvirke til utvikling av renholdsfaget.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Nå i høst skal de markere at de har hatt 25 år som aktiv forening. Mye har skjedd siden de startet og vi i renhold er sikre på at mye kommer til skje i årene som kommer.

NRTF står blant annet bak utdelingen av prisen Årets Renholder og har årlig seminarer med temaer som er aktuelle for bransjen, noe vi håper at de forsetter med.De er en aktiv del av renholdsbransjen, og et åpent forum for alle der ledere og ansatte, privat og offentlig kan sammen kjempe for en bedre bransje. Det setter bransjen pris på.

Sammen med Servicebedriftenes Landsforening, Norske Husøkonomers Forbund og Renholdsprodukters Leverandørforening sitter NRTF i Fagrådet for renholdsbransjen. Et råd som sammen skal ta fatt på bransjeutfordringer.

Det siste året har det vært stille fra dette rådet, vi håper å høre noe fra dem snart, selv om vi vet at det jobbes hardt i kulissene. En av bransjens klipper, Ansgar Meling, er klar for oppgaven som sekretær, og vi tror at med Meling som uavhengig kandidat så blir det enda mer fart i utviklingen for oss alle.

Trolig skal rådet utvides med flere organisasjoner. Selv om noen skulle mene at jo flere kokker, jo mer søl, så mener vi at flere grupper i renholdsbransjen bør få ta del i fagrådet.

Vi som brenner for renholdsbransjen ønsker vel egentlig mye av det samme, og har samme endelige mål. På veien blir vi litt uenige om veien frem til målet, men tross alt kommer det ofte noe godt ut av fruktbare diskusjoner. Derfor er det viktig de som er uenige kommer sammen i et forum som fagrådet for videreutvikle en spennende bransje.

For en del år tilbake slo vi sammen bladene Rengjøring og Vedlikehold med bladet Renholdsnytt til tidsskriftet Renhold. Etter lanseringen på nett med bransjenettstedet renholdsnytt.no tar bladet tilbake navnet Renholdsnytt. Vi håper at du liker oppussingen vi har gjort i sommer.

Vi skal fortsette å bidra til utvikling, og til at fruktbare diskusjoner kommer på bordet, og skal fortsette å brenne for renholdsbransjen.

Vi skal fortsette å stå på for renholdsbransjen, sammen med organisasjonen og håper at du gjør det samme. Er noe du brenner ekstra for, ta kontakt med oss så lar vi deg få ordet også!

Powered by Labrador CMS