regelhjelpno

Regelhjelp i ny utgave

Regelhjelp er nettstedet som inneholder informasjon om helse, sikkerhet og miljø for 58 bransjer. Nå er Regelhjelp lansert i en ny og forbedret utgave.

Publisert

(Regelhjelp.no)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Regelhjelp har blitt mer brukervennlig, blant annet gjennom ny design og forbedret søkeverktøy. Dette gjør det enklere for virksomhetene å finne krav som gjelder for sin bransje: " • nytt søk gir bedre og mer relevante treff• Regelhjelp støtter nå både mobil- og lesebrettformatet • virksomhetene gis direkte tilgang til virksomhetens oppgaveplikter i Brønnøysundregistrene fra Regelhjelp.

Ni etater står bak Regelhjelp

DSB er en av ni etater som står bak nettstedet med regelverk innenfor bl.a. arbeidsmiljø, forurensning, mattrygghet, industrivern, brann- og eksplosjonsvern og elsikkerhet. Regelhjelp ble opprettet for å gjøre det lettere for virksomheter å finne frem i regelverket, og dermed lettere kunne etterleve kravene. Det er virksomhetene selv som har ansvar for å gjøre seg kjent med alt aktuelt regelverk.

Regelhjelp kan du abonnere på nyheter for å holde deg oppdatert om viktige endringer i regelverket for den enkelte bransje.

(dsb.no)

"
Powered by Labrador CMS