Mann vasker iStockphoto

IA-konferanse for renholdsbransjen

IA-rådet i Hordaland inviterer virksomheter, med og uten IA-avtale, til erfaringskonferansen - Det gode arbeidsliv - i september for ledere, tillitsvalgte, verneombud og IA-kontaktpersoner i renholdsbransjen. Konferansen er gratis.

Publisert

(Ill. foto. iStockphoto.com).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Et godt og inkluderende arbeidsliv er viktig for at arbeidstakerne skal trives. Renholdsbransjen er ofte preget av et flerkulturelt mangfold. Opplevelsen av tilhørighet er i den sammenheng svært viktig for rekrutteringen, og for å holde på den arbeidskraften man har, skriver NAV på sine nettsider.

På konferansen vil dere få høre hvordan Servicesenter for utenlandske arbeidstakere jobber, samt hva som skal til for å få til det gode arbeidsliv der alle føler seg inkludert og opplever tilhørighet. Gro Mjeldheim Sandal fra Universitetet i Bergen vil presentere mangfoldsledelse i sitt innlegg. Vi har også invitert en bedrift i bransjen som har jobbet målrettet og systematisk med arbeidsmiljøet. I tillegg legger vi opp til erfaringsdeling med de øvrige deltakerne.

Påmeldingsfrist er 17. september.

Klikk her for påmelding til konferansen.

Foreløpig program:

11.15 Lunsj

12.00 Velkommen og kunstnerisk innslag

12.15 Kristin Tøllefsen (Servicesenter for Utenlandske arbeidstakere)

13.00 Pause

13.15 Gro Mjeldheim Sandal om mangfoldsledelse (Universitetet i Bergen)

14.45 Pause

15.00 Virksomhetseksempel: Elin Fjellbirkeland og Ravi Ratnasingham Pasupathy fra Helse Bergen

15.20 Avslutning og oppsummering

"
Powered by Labrador CMS