easy_clean_highres

Ny maling: lettere å rengjøre

Jotun har lansert en ny type maling. Lady Easy Clean skal gjære det lettere rengjøre malte vegger og fjerne flekker. I tillegg er den svanemerket.  

Publisert

Jotun opplyser at dette er et produkt som er tatt varmt i mot i markedet. Det er spesielt de unike egenskapene rundt vaskbarhet og flekkfjerning, som har appellert til kundene. Selv med tøffe vaskemidler og skrubbing, blir det ingen skjolder på veggene, der det er vasket, opplyser de.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Easy Clean testet på skole

Produktet er testet på en skole i Sandefjord, med gode resultater. Driftsansvarlige ved skolen meldte tilbake at han kunne se store forskjeller på de veggene som er malt med det nye Jotun produktet.

Malingen er spesielt godt egnet til områder med tøff bruk som eksempel gang og kjøkken, og gir god økonomi i større prosjekter. På skolen i Sandefjord mener de å kunne beregne lengre intervaller mellom hver gang maler.

Rengjøringsvennlig og flekkfjerning

- Dette er en produktnyhet vi har jobbet med over lengre tid og som vi er veldig stolte av. Lady Vegg Easy Clean representerer en helt ny generasjon interiørmaling, og tester gjennomført på Teknologisk Institutt (TI) viser at den har helt unike egenskaper i forhold til andre i markedet , forteller laboratoriesjef Kari Anne Lystad .

Testen, som TI har gjennomført på oppdrag fra Jotun, er en blindtest av seks av de mest populære veggmalingene i markedet. De ble testet på vaskbarhet , flekkfjerning og slitestyrke.

Best i test

Problemet med flekker på veggen er at de ofte trekker inn i malingslaget. Dermed vil det være umulig å fjerne flekkene helt. Hemmeligheten bak den nye malingen er en hardere og mer flekkavvisende overflate.

Denne overflaten gjør at flekkene ikke trenger inn i malingen, den vil beholde en silkematt overflate og etterlater ikke skjolder etter vask.

Testen som er gjennomført av TI innebærer blant annet at veggmalingene ble utsatt for søl fra fargestifter, kaffe og rødvin. Deretter ble disse overflatene testet for flekkavvising og vaskbarhet .

Konklusjonen var klar: Lady Vegg Easy Clean er best på disse områdene.

Tidsbesparende og miljømerket produkt

- Våre undersøkelser viser at folk ønsker tidsbesparende produkter og miljøvennlige malinger. Lady Vegg Easy Clean møter disse behovene. Malingen er mer holdbar og lettere å vaske, samtidig er de miljømerket sier prosjektleder Agnethe Eyde i Jotun. Hun tror den nye malingen vil bli spesielt ettertraktet for områder som er utsatt for slitasje for eksempel barnerom, gang og kjøkken.

Produktet lanseres nå i Norge, Sverige, Danmark og Island og så langt Jotun har erfart finnes det ingen malinger med tilsvarende egenskaper.

Mer informasjon får du på www.jotun.no

"
Powered by Labrador CMS