Elite miljøvennlige biler

Satser på miljø­vennlige biler

Elite Service Partner AS har begynt en første ut­fasing av egen­eide biler med Euronorm 4 og lavere. En rekke av disse bilene skiftes nå ut med el-biler.

Publisert

Faksimile fra Elite Service Partner.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Elite har nylig gått til anskaffelse av 28 stk. Kia Soul EV, som nå er i drift over hele landet. I tillegg har selskapet, ved opp­start av fly­renhold, gått til anskaffelse av 6 Nissan E-NV Evalia 5 seters el-biler med plass til både renholdere og avfall fra flyene.

Bilansvarlig Jon Gjermund Gjermunds er stor­fornøyd med anskaffelsene og forteller om fordeler som – ingen CO2-utslipp ved drift og raskere frem­kom­melig­het til kunden, i tillegg til lavere drifts­kostnader.

I en melding opplyser bedriften at den leverer Svane-merkede tjenester og derfor hele hele tiden ser etter mulig­heter for å spare det ytre miljøet.

I tillegg til å ha Svane-merket store deler av virksom­heten, har bedriften i mange år arbeidet med kravene til miljø­styrings­systemer som blant annet gitt i standarden ISO 14001. Elite Service Partner AS har sertifisert sitt ledelses­system i henhold til denne standarden.

Kilde: Satser på miljøvennlige biler

Powered by Labrador CMS