Appen Styrk

Gratis styrkeapp med 3D-animasjoner

Utviklings­arbeidet med appen Styrk! har mottatt støtte fra Helse­direktoratet og skal blant annet vise riktig teknikk og muskel­bruk i styrke­trening.

Publisert

Styrk! er et samarbeid mellom Diabetes­forbundet, Muscle Animations, Norges idretts­høgskole og Helse­direktoratet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Ved hjelp av 3D-animasjoner kan det nå bli lettere å instruere ulike pasient­grupper i hvordan de viktigste styrke­øvelsene skal utføres, og hvilke muskler som trenes.

Appen kan være et nyttig verktøy i en opplærings­fase, og for å hjelpe pasienter til å huske sentrale elementer ved utførelsen av ulike øvelser.

Øvelsene er presentert av eksperter i styrke­trening og idretts­medisin fra Norges idretts­høgskole.

Styrk! gir ifølge utviklerne en innføring i ti forskjellige øvelser, som trener alle de store og viktigste muskel­gruppene i kroppen. Alle øvelsene er illustrert med tre grunn­leggende progresjons­nivåer som videre kan fin­tilpasses av en fagperson.

Øvelsene kan gjøres alene eller som partner­øvelser, og tre ulike forslag til trenings­program følger med.

Appen passer godt i forebyggings- / rehabiliterings­sammenheng, eller for alle som ønsker å bli sterkere eller generelt forbedre helsen.

Arbeidet er et samarbeids­prosjekt mellom Diabetes­forbundet og Muscle Animations, med hjelp fra Norges idretts­høgskole. Appen er utviklet med økonomisk støtte fra Helse­direktoratet og ble lansert 15. oktober.

Last ned på App Store

Last ned på Google Play

Kilde: Ny, gratis styrkeapp med 3D-animasjoner

Powered by Labrador CMS