Trond Holm Johansen

Uthvilt og klar?

Det er blitt august og for mange er årets sommerferie forbi. Ukene når man skal kutte ut jobben, samle krefter og lade opp batteriene.

Publisert

For man skal jo være uthvilt og klar til ny dyst når disse 3-4 ukene er over, og man møter solbrun og blid en mandag morgen på jobben.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

For noen er det slik, men jeg er sikker på at det også er andre som kanskje er mer utkjørt første dag på jobben enn de var da de startet ferien noen uker tidligere.

Og det kan jo ha så mange årsaker: været ble bare pyton, måtte sitte inne i hytta mesteparten av tiden? Lang biltur og kranglete unger i baksetet? Kona elsker handlesentre og ungene fornøyelsesparker?

Ja, ja - ferie har det vært og nå er det et helt år til neste gang!

Drømmesituasjonen når man kommer tilbake fra ferien må være at kontoret er ryddet og nyvasket, alle sakene man holdt på med like før ferien er avsluttet (av andre).

Det er bare å begynne med blanke ark....

Nei, våkn opp.

Virkeligheten er her. Nå skal alle planer som ble laget før ferien settes ut i livet. Høsten er jo tiden for kurs og seminarer. Her på berget skal vi i gang med et omfattende program med lederopplæring, nytt opplæringsprogram for sykehusrenhold skal taes i bruk for våre assistenter.

Og hvordan vil de første kontrollene etter innføring av NS-INSTA 800 bli? Har vi truffet med de kvalitetsprofilene vi valgte?

Strategiplaner og budsjetter hører også med til høstens oppgaver.

Med et 2 ukers avbrekk på Gran Canaria i vinter, så tror jeg ikke at det gjør så mye at det er et helt år til neste sommerferien.

Det blir vel heller slik at dagene ikke strekker til. Tiden frem til neste sommer vil gå fort, kanskje på tide å begynne planleggingen?

Hva så med renhold?

Jo, det skjer da ting der også. Vi skal kjøpe inn noen nye gulvvaskemaskiner. Tilbud er mottatt, så nå gjenstår litt utprøving før valget skal taes.

Et større valg blir det når nasjonalt anbud for renholdsprodukter skal gjennomgåes ut over høsten. Alle de regionale helseforetakene er med når nye leverandører skal velges.

Vi kjører også et lite prosjekt i forbindelse med utprøving av voks som alternativ til polish. Her kan det jo også bli valgets kvaler.

Men noen ganger skal valg taes og bestemmelser gjøres, selv om det ikke alltid er lett.

Som når min lille datter spør etter is nummer fire, og lover at hun helt sikkert skal være flink å spise middag neste dag hvis hun bare kan få en is til....

Ha en fin ettersommer!

Powered by Labrador CMS