Trond Holm Johansen

På farten

Oslo, Gran Canaria, Dublin, Kiel, Trondheim, Amsterdam, Voss …..

Publisert

Valget er ditt og mitt, - eller kanskje ikke. Mange reiser mye i jobbsammenheng, andre liker å reise på fritiden sin. For de fleste av oss betyr det å være på jobb at vi møter opp på samme sted dag etter dag. For slike kan en tur til en annen by eller et annet land være noe stort og et avbrekk fra hverdagen. For andre er det hverdagen å være på reise mange dager i året.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

For den vanlige arbeidstaker er det nok i forbindelse med ferie at reising skjer. Man ønsker å oppleve noe nytt eller rett og slett få litt ”stueforandring”. Selv liker jeg godt å reise og oppleve nye steder, og noen turer i jobbsammenheng blir det også i løpet av året. Når jeg tar en liten oppsummering av steder jeg allerede har vært eller vet jeg skal til i 2010, så bli det en bra variasjon.

Oslo blir den byen jeg besøker mest, både i jobbsammenheng og privat. Et knutepunkt for transport videre ut i verden, og en by hvor mye er samlet og skjer. Sist jeg var der var det for å holde et innlegg om sykehusrenhold på et fagseminar. De to neste gangene blir for å ta fergen videre til Kiel. Jeg skal først ha en tur privat, og så er det deltakelse på årsmøtet til NRTF og NHF i midten av mars. Greit å gjøre seg kjent…

I påsken får jeg besøk av min familie i England, vi skal bl.a. til Voss. Det ryktes i den anledning at min svoger har startet på ”norsk-kurs” (selvstudium), og det første ordet han har prøvd seg på er ”hjelp”. Min datter hadde en god forklaring på hvorfor dette var det første han ville lære seg å si på norsk. ” - Han må vite hva han skal si når han går på ski og faller…..”

Selv gikk jeg ”på trynet” sist jeg var på ski og fikk revet over en del muskelfibre i låret. Det ble krykker på Gran Canaria, men allikevel en bedre løsning enn å sitte hjemme i full vinter. Det er fremdeles ikke helt bra igjen, og jeg har forstått at jeg kanskje skal være forsiktig med å kommentere andres skiferdigheter.

Dublin kunne jeg tenke meg å reise til ved en annen anledning. Mitt opphold der var meget kort i form av en ikke planlagt mellomlanding på vei til Gran Canaria. En passasjer fikk hjerteproblemer på flyturen. Flykapteinen valgte, etter å ha konsultert sykepleieren (min kone) som tok hånd om passasjeren, å gå ned i Dublin. Et klokt valg ettersom Atlanterhavet lå foran oss, og det senere viste seg at passasjeren fikk nye problemer.

Årets store begivenhet for mange blir nok renholdsmessen i Amsterdam. Styret i Forum For Sykehusrenhold drar ned for å besøke et sykehus i Amsterdam, samt å besøke messen. Håper på knallvær slik det var for to år siden.

Så var det Trondheim da, til høsten. Det er der årets ”Seminar for sykehusrenhold” skal arrangeres 29.09 – 01.10. Programmet er under planlegging og innbydelse blir sendt ut før ferien. Håper å se igjen mange gode venner og kollegaer der, som liker å reise litt og komme seg vekk fra kontoret i noen dager.

Det var de planlagte stedene så langt i år. Skulle jeg nevne et sted jeg ønsker å kunne reise tilbake til, må det bli Seyschellene. Men det er så langt kun på drømmestadiet……

Med ønsker om en snart snøfri vinter!

Trond Holm Johansen

Powered by Labrador CMS