Trond Holm Johansen

Nå er det full fart!

Kurser, seminar, startegiplanlegging, budsjetter, kundemøter.... Ja, listen blir fort lang hvis man begynner å tenke gjennom hva som skal gjennomføres utover høsten.

Publisert

Mange viktige ting som ofte legger grunnlaget for driften det neste året.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I mange slike prosesser er det viktig å få med seg innspill fra alle lag i organisasjonen. Det kan ofte være de på grasrota som vet hvor skoen trykker og kan komme med gode forslag til løsninger.

Løsninger som vi som ledere må tørre å prøve ut.

I takt med omlegginger eller opprettelse av nye funksjoner, er det ikke alltid ledelsen ser behovet for at ressurser også må tilføres.

Hvis ikke slikt følges opp kan den ønskede effekten fort utebli, eller i verste fall får man en negativ effekt ut av et ellers godt forslag.

Som leder for Forum For Sykehusrenhold (FFS) må jeg også her tenke fremover. Selv om det er nesten et år til neste års seminar (24.-26.09.08), er prosessen med å finne temaer og foredragsholdere i full gang.

Noen ganger er det tips fra andre som blir brukt, andre ganger selvopplevde forelesere. Ønsket er jo å treffe så mange som mulig med det en ender opp med. Så er det noen som har gode tips (ønsker) om temaer, kan de kontakte meg...

Forumet har som kjent laget et opplæringsprogram for renhold i helsesektoren.

Dette stod omtalt i siste nummer av Renholdsnytt (Utgave 4,2007). I etterkant har vi hatt mange henvendelser om programmet, og det ser ut for at flere kommer til å anskaffe seg det. Hyggelig for oss som har jobbet med det.

Som nevnt i forrige blogg hadde jeg en sommer uten de store solperiodene (som så mange andre). Familien fant derfor ut at en sydentur på sensommeren kunne hjelpe på. Så da et reiseselskap aventerte med en uke i Bulgaria til vel tusenlappen, slo vi til.

Men å komme ned til det samme været vi forlot i Bergen (regn, kuling og 15 grader) de tre første dagene, ble en nedtur. Det ble et par dager med sol deretter, men nå ser vi frem til 2 uker på Gran Canaria i vinter. Skjønt, vi har jo ikke alltid vært like heldig der heller.....

Ha en fin høst!

"
Powered by Labrador CMS