Trond Holm Johansen

Halleluja.!

Nå har jeg endelig funnet frem penn og papir (= pc’en) og kommet i gang igjen på bloggen min. Det lange oppholdet etter desemberbloggen i fjor skyldes først avviklet ferie og deretter sykemelding i en del uker (ingen sammenheng…). Men nå ser det ut til at helsen begynner å bli OK og at jeg snart er tilbake i full drift igjen.

Publisert

Når man går sykemeldt over lengre tid får man et godt innblikk i hvordan dagens system med NAV og en tettere oppfølging av den sykemeldte fungere. I alle fall dersom man jobber i en I/A-bedrift, og lederen din gjør som hun/han er pålagt. Det går ikke mange ukene før man skal inn i et eller annet opplegg for å komme tilbake på jobb i en eller annen form, dersom man er i stand til det selvfølgelig. Jeg ser godt at dersom det er mange ansatte i bedriften og sykefraværet er høyt, går det med en del arbeidstimer for lederne for å følge opp det som NAV krever. Jeg har ikke bare sittet på baken disse ukene jeg har vært sykemeldt. Slik blir det vel når man er leder og mange ønsker å få tak i deg. Det er veldig greit med sånt hjemmekontor, for der kan du jo jobbe som om du var på jobb uten at sjefen vet hvor mye du jobbet når du ikke skulle jobbe noe i det hele tatt... Det er greit å kunne være tilgjengelig, synes nå jeg da. Og så har det vært litt å gjøre i innspurten før "Seminar for sykehusrenhold 2009" i Tromsø var klart. Det må være første gang i historien at en foredragsholder har fått frem ekstatiske hallelujarop fra en forsamling med renholdsledere. Under avslutning på årets seminar fikk Herodes Falsk tilhørerne til å holde hverandre i hendene mens hallelujaropene gjallet, og Herodes selv gikk rundt i salen og velsignet enkeltpersoner med håndspåleggelse. Dette må ha gjort sterkt inntrykk på enkelte, for da Herodes som en av de siste kom inn på flyet vårt til Oslo, var det en liten delegasjon der som hilste ham med nye hallelujarop... Ellers hadde vi tre fine dager i Tromsø med variert program, leverandørutstilling og utflukt til Polaria for de som ønsket det. Vinteren hadde ikke helt sluppet taket der oppe, men de fleste hadde nok sikret seg med litt ekstra varme klær. Det blir ikke lenge før neste års seminar i Trondheim (september 2010) skal planlegges. Noen ganger er det vanskelig å finne temaer som er av interesse for den store masse. Kanskje noen av bloggleserne (som deltar på seminarene?) har forslag? Taes i mot med takk, og vil bli seriøst vurdert.Vårlig hilsen fra Trond Holm Johansen

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS