Trond Holm Johansen

Fra en rett(sak) til andre saker...

Jeg er uvenn med en som jeg deler soverom med. Nå har du lagt på deg igjen, blir jeg fortalt. Sånn går det når julen er unnagjort og man har forsynt litt i overkant av god mat og drikke i noen dager. Det er bare å komme seg ut av godstolen og forbruke noen kalorier mer enn de som fortæres.

Publisert

Men det må innrømmes at det var godt med lang julehelg i år. De siste høstmånedene har vært ganske så travle på jobben....

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Vi gikk lenge og ventet på dato for en arbeidsrettsak her på huset, og med null erfaring fra slikt var det ikke annet å vente enn at det ble sommerfugler i magen når dagen nærmet seg. Det å skulle delta i en rettsak på ordentlig var litt annerledes enn å se slikt på TV.

Samtidig var det en interessant erfaring å ta med seg. Man vet jo aldri når en slik situasjon kan oppstå igjen. Jeg må si jeg var imponert over advokatene og alt det de måtte sette seg inn i for å føre sakene sine.

Så har styret i Forum For Sykehusrenhold hatt møte. En viktig sak her var å få på plass dato for det neste "Seminar for sykehusrenhold". Vi har allerede hatt flere spørsmål om dette, og nå kan vi fortelle at datoen blir 22. - 24. april 2009 i Tromsø.

Det kan bli en lang reise for noen, men vi håper å se igjen mange kjente fjes i denne flotte byen. Vi er i full gang med å finne temaer og foredragsholdere og håper vi skal få til et godt seminar denne gangen også.

Ved enheten min her på sykehuset jobbes det iherdig med innføring av GAT, et nytt personal- og lønnssystem som vi har stor tro når vi blir fortrolig med det. Det har allerede medført en del mangelfulle lønnsutbetalinger og det blir spennende å se hvordan det går de første månedene på nyåret.

Vi er også i gang med et samarbeid med NAV Arbeidslivssenter om kursing av alle våre ansatte. Kurset heter "Mangfold" , og skal hjelpe våre ansatte til å bidra til en god intergering av nye medarbeidere med flerkulturell bakgrunn.

Det nærmer seg snart noe som har blitt en tradisjon, den årlige turen til Gran Canaria. I fjor hadde vi nydelig, varmt vær i to uker. Jeg har fulgt med på værmeldingene der nede de siste dagene og da har ikke været vært helt på topp. Men på Gran Canaria kan det regne på nordsiden av øyen mens det er skyfri himmel på sørspissen. Så jeg kan ikke gjøre annet enn å ta det som det kommer.

Jeg glemte forresten å si en ting lengre oppe på siden. Det er ikke min frue jeg er blitt uvenn med. Det er badevekten, som da ikke står på badet, men har fått plass under en kommode på soverommet. Og der skal den få stå til jeg tror den vil fortelle meg at jeg har snudd den oppadgående vektkurven.

Ønsker dere alle ett godt nytt år!

Powered by Labrador CMS