Trond Holm Johansen har blogget på Renholdsnytt.no om stort og smått gjennom 12 år.

Blogger for siste gang …?

Jeg måtte spole tilbake for å finne ut når jeg for første gang bidro med en «blogg» her i Renholdsnytt. Det første bidraget kalte jeg for «Blogger for første gang …».

Publisert

Teksten er skrevet av Trond Holm Johansen:

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det kom på trykk i januar 2007 og siden da har jeg noenlunde jevnt og trutt meddelt mine tanker og opp­levelser med dere lesere. Hele 40 utgaver har det blitt før den du leser nå, og som jeg hadde tenkt skulle bli den siste. Derfor over­skriften «Blogger for siste gang …».

I slutten av september ble årets «Seminar for sykehusrenhold» avholdt i Bergen, og samtidig general­forsamling i Forum For Sykehusrenhold. Her ble ny leder for FFS valgt, Sissel Evensen fra UNN, og jeg vil ønske henne lykke til vervet. Mange av deltakerne er jo blitt «gjengangere» og det var en fin plass å kunne takke for meg etter 22 seminarer.

For første gang (tror jeg) prydet jeg Renholdsnytts forside, og bladets lesere som ikke var tilstede i Bergen fikk et godt inntrykk av seminaret. Mange flotte artikler ført i penn av Trond Hillestad. Takk til deg og Pål for et godt samarbeid i alle år!

Det var ikke meningen at dette skulle bli en «takke-blogg» Men blir dette min siste blogg, benytter jeg anledningen til å hilse til alle som jeg har hatt et samarbeid med rundt i Norges land de årene jeg har vært en del av Forum For Sykehusrenhold. Jeg føler meg priviligert som har møtt så mange personer som virkelig har renholds­faget i sitt hjerte og som står på hver dag for å gjøre noe godt for bransjen.

Men som jeg sa på seminaret i høst, er jeg ikke helt ute av bransjen. Jeg jobber med flere prosjekter som berører renhold og vil nok også kunne treffes på enkelte seminarer og samlinger. Også en senior­rådgiver trenger å holde seg oppdatert på det som rører seg i renholds­faget. Og jeg er allerede booket inn som konferansier på neste års «Seminar for sykehusrenhold» i Tromsø. Gleder meg!

På sykehuset vårt har vi prøvd å være langt fremme når det gjelder å ta i bruk nye ting. Det er spennende å få være med på utprøving, vurdering (og kanskje kjøp) av maskiner som kan forbedre utnyttelsen av ressurser vi har. Da tenker jeg f.eks. på robot-gulvvaske­maskiner og rulletrappvaske­maskiner. Det skjer jo hele tiden noe på utstyrs­siden og mange banker på døren for å presentere sitt. Mye er interessant og må tas med videre i planlegging av kommende års drift, men det er også ting som man fort ser ikke er aktuelt å vurdere anskaffelse av.

Jeg har ikke begynt å tenke på det ennå, men pensjonist­alderen rykker stadig nærmere. Hva i all verden skal jeg da finne på? Kanskje det går an å kombinere litt arbeid innenfor faget med mer private prosjekter?

Det vil tiden vise. Nå sier jeg takk for meg her og overlater gjerne stafett­pinnen til andre som ivrer for faget sitt (og andre ting). Noen bloggere tjener jo bra på bloggene sine! (lurer på hvor jeg bommet?)

Renholdshilsen fra Trond

Renholdsnytt takker Trond Holm Johansen for gode innlegg gjennom mange år!

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS