Aashild Mjanger

Skuffende bilder

Takk for en ny utgave av Renhold! Artikkelen ”Blir syke av syke hus” var spesielt interessant. Dette er kanskje det aller viktigste vi jobber med i renholdsbransjen. OS01-metoden poengterer også på en god måte hva som skal til for å sikre minst mulig støv i innemiljøet, og gir motivasjon til å fortsette å oppfordre til tørrere metoder!

Publisert

Men jeg må si det var litt påfallende og kanskje litt skuffende å se et av bildene, som jeg antar skulle illustrere artikkelens budskap. Fotoet viser Sjøvoll ved siden av en renholdsvogn som ikke står i stil med oppfordringen vi finner i artikkelen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Tørt renhold fremheves som den beste metoden for å fjerne støv, noe som også er slått fast i undersøkelser gjort i regi av dette bladet.

Men vi ser bøtter på trallen som sannsynligvis inneholder vann, og moppen som vises er ikke egnet til å samle tørt smuss. Da må det en mikrofibermopp til. Hovedinntrykket jeg får er at utstyret på vognen representerer den tradisjonelle metoden å gjøre rent på – ikke så langt unna bøtte og klut metoden med tanke på inneklima.

Så – jeg fikk med meg budskapet, men det ble dessverre sterkt forstyrret av et lite gjennomtenkt illustrasjonsfoto.. Bedre lykke neste gang.

Håper at mange tar turen til FDV messa på Lillestrøm i oktober!

Ønsker du å lese hele artikkelen som blogger Åshild Staverløkk kommenterer kan du kjøpe utgave nummer fire av Renholdsnytt 2008 her

"
Powered by Labrador CMS