Verdensdagen-for-arbeidsmil
Verdensdagen-for-arbeidsmil

Verdensdagen for godt arbeidsmiljø

Verdensdagen for godt arbeidsmiljø markeres 28. april i Oslo kongressenter i Folkets Hus. Her får du presentert dagens arbeidsmiljøtilstand i Norge og utfordringene vi står overfor.

Publisert

(Ill. foto: Colourbox.com)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Partene i arbeidslivet, LO og NHO, inviterer til konferansen sammen med Statens arbeidsmiljøinstitutt (Stami), Arbeidstilsynet og Petroleumstilsynet.

Gode eksempler

Konferansen gir gode eksempler fra virksomheter som gjennom samarbeid har lyktes med å ta tak i arbeidsmiljøutfordringene. Gevinstene av et godt arbeidsmiljø for ansattes helse og trivsel, og for virksomhetenes økonomi løftes fram.

For alle interesserte

Alle med et engasjement for arbeidsmiljøet er velkommen. Om du er bedriftseier eller -leder, HMS-ansvarlig, tillitsvalgt, verneombud eller jobber i kommunal, fylkeskommunal eller statlig forvaltning – eller har annen interesse for HMS og arbeidsmiljø – er dette din dag.

Les mer og meld deg på via STAMIs nettsider

(Arbeidstilsynet)

Papirutgaven av Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profesjonelle renholdsbransjen.

Bli kjent med papirutgaven her

Vi sender ut nyhetsbrev pr e-post ukentlig. Her kan du melde deg på.

"
Powered by Labrador CMS