kraft-renhold
kraft-renhold

Kraft Renhold har blitt svanemerket

Kraft Renhold sine renholdstjenester har vært under miljølupen, og nå er firmaet sertifisert.

Publisert

Anita Winsnes, administrerende direktør i Miljømerking, daglig leder Knut Lapstuen i Kraft Renhold AS og ordfører John Harry Skoglund i Fet kommune.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- I en tid hvor det vi stadig får påminnelser om behovet for reduserte utslipp og miljøet belastes med vår moderne forbruker livsstil, er vi glade for å presentere oss som svanemerket, skriver Kraft Renhold. i en pressemelding.

Sertifiseringen betyr at firmaets kjemikalier, doseringsrutiner, renholdsmetoder og avfallshåndtering tilfredsstiller strenge miljøkrav i henhold til Svanen.

Kraft Renhold AS ble startet i 1999 og har utviklet seg fra å være en liten leverandør av daglig renhold og hovedrengjøring, til å bli en totalleverandør innenfor renhold.

- Firmaet er en mindre aktør i et tøft marked og jobber aktivt for å være en miljøbevisst og seriøs leverandør og arbeidsgiver. Det er derfor med glede vi kan presentere vår sertifisering som Svanemerket. Dette er vårt bidrag til et bedre miljø samtidig som vi håper dette kan være et lite konkurransefortrinn, skriver firmaet i pressemeldingen.

Av flere hundre renholdsbyråer med hovedbase i Akershus er Kraft Renhold det første som leverer svanemerket renhold, ifølge firmaet. Svanemerket er det offisielle nordiske miljømerket.

Powered by Labrador CMS