Inkluderende.jpg
Inkluderende.jpg

Ny IA-veileder for tillitsvalgte

Tillitsvalgte har en sentral rolle i IA-arbeidet. Idébanken har derfor lansert en veileder som skal gi tillitsvalgte motivasjon og verktøy til sitt viktige arbeid.

Publisert

(Illustrasjon: Idébanken.org)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Tiillitsvalgte kommer til å spille en stadig viktigere rolle i virksomhetene og samfunnet framover. De er en undervurdert ressurs og fortjener høyere status. Dette sa statssekretær Jan Erik Støstad fra Arbeidsdepartementet på lanseringen av Idébanken.org sin nye veileder for tillitsvalgte i et inkluderende arbeidsliv.

Veilederen ble lansert i Oslo 8.februar. 130 personer tok turen for å høre ledere i det nasjonale partssamarbeidet fremheve viktigheten av rollen som tillitsvalgte spiller i arbeidslivet.

Nyttig verktøy

Innlederne på lanseringen uttrykte glede over at de tillitsvalgte nå har fått en veileder til sin viktige rolle i IA-arbeidet. Veilederen inneholder rollebeskrivelser og sjekklister, et faktaark om den norske modellen, samt flere gode eksempler.

Les hele saken her.

"
Powered by Labrador CMS